Om Sarah
Jeg tilbyder individuelle samtaleforløb til unge og voksne, der ønsker støtte i forhold til stress, kriser, angst og depression.
Jeg har desuden en særlig interesse og erfaring med livstemaer og udfordringer, der knytter sig til ungdoms- og studielivet, som for eksempel præstationsangst, balance mellem studie og fritid, eksamensnervøsitet, stressbelastning, relationer til forældre, ensomhed, identitetsforvirring og kærestesorg.
Derudover har jeg indgående viden om unge og voksne med ADHD og erfaring med at støtte i de udfordringer, som diagnosen kan medføre. Jeg tilbyder samtaler til personer med ADHD-diagnosen, pårørende til personer med ADHD eller dem, der mistænker, at de måske har diagnosen.
Værdier
I mit arbejde som psykolog er det vigtigt for mig, at du ikke står alene med dine udfordringer i en svær tid. Derfor stræber jeg efter at skabe en tryg ramme, hvor du frit kan dele det, der betyder mest for dig. Jeg starter ofte vores samtaler med spørgsmålet: “Hvad er vigtigst for dig, at vi taler om i dag?”
Mit fokus er at skabe bevægelse i samtalerne, så du kommer nærmere dine værdier og det liv, du ønsker at leve. Samtidig vil vi arbejde på at finde de strategier, der kan støtte dig både her og nu og i fremtiden.
Tilgang
Nogle opsøger samtaler for at forebygge, mens andre begynder et forløb for at arbejde med udfordringer, der har præget dem gennem længere tid. Min tilgang til hver samtale er altid tilpasset den enkelte person og de problemstillinger, de bringer med sig. Jeg lytter nærværende og stiller spørgsmål, ofte inspireret af narrativ terapi, som handler om at udforske de historier, vi fortæller om os selv, og hvordan de påvirker vores liv.
For personer med ADHD vil samtalerne ofte tage udgangspunkt i netop din oplevelse af ADHD. Sammen vil vi udforske, hvordan din ADHD ser ud for dig, og finde strategier, der passer præcist til dit liv. Jeg kan hjælpe med konkrete redskaber til hverdagen, som for eksempel struktur, overblik, motivation og håndtering af stress.
Erfaringer
Jeg har 12 års erfaring med terapeutiske samtaler med unge og voksne, både i kommunale og private sammenhænge. De seneste 9 år har jeg specialiseret mig i rådgivning til unge og voksne i uddannelsessystemet, først på gymnasieniveau og senere på videregående uddannelser gennem mit arbejde hos Studenterrådgivningen i København.
Her har jeg arbejdet med gruppeforløb, online-rådgivning og individuelle samtaler med studerende, der havde brug for støtte til at gennemføre deres studier og/eller opnå bedre psykisk trivsel.
Desuden har jeg været frivillig i en pårørendegruppe i OCD-foreningen, i Ronald McDonald-huset på Rigshospitalet og på Røde Kors’ kvindeherberg i København.
Privat er jeg i et forhold og har fire børn i alderen 3-18 år.